Lene Simonsen

Lene Simonsen er utdannet lærer, og har jobbet flere år i ungdomsskolen og som pedagog i Den norske kirke. Hun har lang erfaring med et glutenfritt kosthold, og de siste årene har hun jobbet fulltid som forfatter, kurs- og foredragsholder.
 
I 2010 ga hun ut kokeboken 100 % naturlig, som i hovedsak er for dem som ikke tåler gluten, melk eller sukker. I 2011 skrev hun boken Smakfulle, glutenfrie brød. I 2012 ble boken Gøy med glutenfritt lansert.

Einar Vaardal-Lunde og Ola Barkved

Forfatterene Einar Vaardal-Lunde og Ola Barkved har arbeidet med etablerere helt tilbake til 1991. De første årene jobbet vi hver for oss og fra 1996 sammen i Rogaland Næringstjeneste/Synergia AS/Vaardal-Lunde AS.

Vi har bred og lang erfaring fra undervisning, veiledning, styreverv, oppstart og drift av selskaper. I mer enn ti år drev vi Etablererklubben, og var involvert i mer enn 50 bedriftsetableringer årlig. Mange av etablererne har vi fulgt over lengre tid. Dermed har vi fått muligheten til å tilegne oss nyttig kompetanse fra en etablerers hverdag

 

Copyright © 2011-2012  Forfatterens Forlag

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP Professional