Lene Simonsen

Gøy med glutenfritt

Glutenfritt. Dersom det ikke høres gøy ut, er denne boken blitt til for å overbevise deg om det motsatte. Her blir glutenfrie baketeknikker og oppskrifter servert på en lettfattelig måte, slik at nettopp denne ukjente måten å bake på kan bli gøy.

Boken passer for foreldre, besteforeldre, lærere, venner, kollegaer og ikke minst for deg som nettopp har fått beskjed om å spise mat uten gluten. De naturlig glutenfrie oppskriftene spenner fra sunne og saftige hverdagsbrød, til lekre og smakfulle kaker. Glutenfri havre er helt utelatt, slik at alle barn som må ha et glutenfritt kosthold kan tåle alt.

Forfatter: Lene Simonsen
ISBN: 9788299872423
Format: 21x21 cm
Antall sider: 128
Innbundet
Pris: kr 339,-

Blogg: www.snadderutengluten.blogspot.com

Lene Simonsen

Smakfulle, glutenfrie brød

Smakfulle, glutenfrie brød inneholder oppskrifter som er bakt kun på naturlig glutenfritt mel. Her finner man brød som får knasende sprø skorper, samtidig som innmaten er myk og saftig. Hemmelighetene med alle disse brødene er forskjellige. De knafrie/ eltefrie brødene trenger minimalt med innsats i bakeprosessen. I disse brødene er det kun ¼ ts gjær, og deigen må heve i opptil 20 timer for at alle smakene i melet skal komme til sin rett. Surdeigsbrødene må man kna/ elte mye mer, men til gjengjeld hever de seg svært godt i ovnen og får en god og litt syrlig smak.

Alt fra sprø pizzabunner og myke potetlomper, til bolledeiger og cupcakes har også fått plass mellom de mange hverdagsbrødene.

Er man interessert i litt mer spennende og sunn glutenfri brødmat enn det markedet har å tilby i dag, så kan Smakfulle, glutenfrie brød være en god inspirasjonskilde.

Forfatter: Lene Simonsen
ISBN: 9788299872416
Format: 21x21 cm
Antall sider: 128
Innbundet
Pris kr. 349,-

Blogg: www.snadderutengluten.blogspot.com

Informasjon om forfatter

Klikk her for å kjøpe boken

Einar Vaardal-Lunde og Ola Barkved

Etablering av egen bedrift

Denne boken skal være et praktisk og godt hjelpemiddel for deg som ønsker å starte din egen virksomhet. Du skal få hjelp til "å få snudd alle steiner" og dermed få redusert usikkerheten knyttet til det å starte egen virksomhet. Et gammelt ordtak sier at "liten tue kan velte stort lass". Bruker du denne boken riktig, skal du vite hvor de fleste tuene ligger og hvordan du skal unngå dem.

Bakgrunnen for at vi har laget en ny utgave av boken "Slik lager du en kundeorientert forretningsplan", er at vi har fått 10 nye år med erfaringer som rådgivere for etablerere og i etablerte bedrifter, fra styrearbeid og som forelesere i emnene ledelse, etablering, markedsføring og økonomi. I tillegg har vi med oss ferske erfaringer fra oppstart og drift av egne firmaer.

Forfatter: Einar Vaardal-Lunde og Ola Barkved.
ISBN: ISBN 978-82-998724-0-9
Format:
Antall sider:
Pris kr. 350,-

Informasjon om forfatter

Klikk her for å kjøpe boken

 

Copyright © 2011-2012  Forfatterens Forlag

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP Professional